Valpkammaren/Till salu

Kennel Tiny Warriors

Uppfödning av lång- & korthårig Chihuahua

samt Japansk spets

 

Valpkammaren/Till salu

Just nu så har vi två kullar valpar efter Happy (H-kullen) och Noblesse (I-kullen), så är du intresserad av valp så skriv gärna ett mail och berätta om dig själv. Vi har inget kösystem utan det är rätt valp till rätt hem.

Nu är Tiny Warriors I-kull snart leveransklara (v.49) och börjar så smått leta hem. Både mamma Noblesse (SE41377/2012) och pappa SE UCH DK UCH Quintus (S52087/2008) har fantastiska mentaliteter och PL 0/0. Valparna levereras avmaskade, chippade, vaccinerade och besiktigade.

De översta på första bilden är tikarna och i nuläget vet jag ännu inte om någon av dem blir till salu. De nedre är hanarna och de är båda till salu.

Den ljusa heter Kompis (Tiny Warriors Imaginary Friend) och är chokladsobel. Hans bror heter Dumle (Tiny Warriors In It To Win It) och är choklad med en liten vit fläck på bröstet. Båda valparna säljes som sällskap enligt SKKs riktlinjer.

Jag ska inte ha ut någon på foder och jag tar inte avbetalning. Priset på 12000,- för hanarna (ev 15000,- för tik) är heller inte prutbart!!! I priset får du en engagerad uppfödare som du alltid kan ringa på köpet.

Jag förväntar mig att du berättar om dig själv och hur din vardag ser ut.

Jag förbehåller mig alltid rätten att själv avgöra vilket hem som är rätt för min valp.

Du hittar mer bilder och info på Kennel Tiny Warriors på Facebook.

Du kan nå mig nedan eller på telefon 0707-348202 & kennel@tinywarriors.se

Nu är Tiny Warriors H-kull snart leveransklara (v.49) och börjar så smått leta hem. Både mamma Diamond Amulet Only Chocolate (SE47364/2014) och pappa SE UCH DK UCH Thelminas Mutts Nuts (SE12847/2014) har PL 0/0. Valparna levereras avmaskade, chippade, vaccinerade och besiktigade.

Översta rutan är hanen och de två nedersta rutorna är tikarna. Troligen kommer en av tikarna stanna i kenneln.

Jag ska inte ha ut någon valp på foder och jag tar inte avbetalning. Priset på 12000,- för hane och 15000,- för tik är inte prutbart. I priset får du dock en engagerad uppfödare som du kan ringa när du behöver.

Jag förväntar mig att du berättar om dig själv och hur din vardag ihop med valpen kommer se ut.

Valpar från Kennel Tiny Warriors säljs alltid i första hand som sällskapshund (enligt SKKs direktiv). Jag förbehåller mig alltid rätten att själv avgöra vilket hem som är rätt för min valp.

Du hittar mer bilder och info på Kennel Tiny Warriors på FB och på www.tinywarriors.se

Du kan även nå mig på telefon 0707-348202 & kennel@tinywarriors.se

För mer informaiton om planerade kullar eller omplacering av vuxna hundar kontakta mig via mail kennel@tinywarriors.se eller på telefon 0707-348202

 
 
 

Kennel Tiny Warriors

Katarina Ellegaard

Mail: kennel@tinywarriors.se

 

0707-348202