Om

Kennel Tiny Warriors

Uppfödning av lång- & korthårig Chihuahua

samt Japansk spets

 

Jag som har kennel Tiny Warriors heter Katarina Ellegaard och bor med min familj i hus på landet. Jag har tidigare haft Dogo Argentino och perserkatter, men sedan min första chihuahua (Ninja) kom in i mitt liv så har jag varit fullständigt fast för rasen! Ninja var lika tuff som hon var liten och blev snabbt alfatiken här hemma - även över 55 kg tunga mastiffer... Idag finns även Japansk spets i kenneln men det är Ninja som är grunden för ALLT!

Hennes personlighet tillsammans med ett gammalt asiatiskt ordspråk som är träffande för rasen har gett inspiration till kennelnamnet - Tiny Warriors.

 

 

"Även en liten kropp kan rymma en stor krigares själ."

Jag har liten uppfödning i hemmiljö och älskar att åka på utställningar runt om i vårt avlånga land och även utomlands. Genom mina pälsklingar har jag lärt känna massor med underbara människor. Hundarna är inte bara våra husdjur - de är våra familjemedlemmar och med dem följer en hel livsstil. Jag utbildar mig till Hundinstruktör just nu och arbetar ideelt med Djurjouren.Sverige.

Jag väljer alltid valpköpare med omsorg och varje familj ska passa den enskilda valpens mentalitet - det är inte alltid så lätt. Därför tingar jag aldrig bort en valp på under 5 veckor och har inget kösystem. Om du är intresserad av att köpa valp från oss så får du gärna ringa eller skriva ett mail och berätta om dig själv och din livssituation.

 

En valp från mig är alltid registrerad i SKK, avmaskad, besiktigad, chippad, försäkrad för Dolda fel. Valpen är socialiserad med andra hundar och barn. Den har haft koppel på, åkt bil, badats, fått klorna klippta och har ofta övat på att stå på bord inför utställning osv. Jag följer alla rekommendationer från SKK (inkl. avtal) och avlar INTE på merle. Våra hundar kostar det de kostar så prutare undanbedes och vi säljer ALDRIG valpar på avbetalning - har du inte råd att köpa hunden har du heller inte råd om något oväntat skulle inträffa!

Du kan hitta Kennel Tiny Warriors på Facebook där vi skriver löpande om vad som händer i vår lilla flock. Välkommen!

Kennel Tiny Warriors

Katarina Ellegaard

Mail: kennel@tinywarriors.se

 

0707-348202