Ozzy

Kennel Tiny Warriors

Uppfödning av lång- & korthårig Chihuahua

samt Japansk spets

Björnstigen's Quest for Success

Ozzy

Reg.nr: SE60126/2012

Född: 2012-10-24

Vikt: 2,7 kg

Patella: 0/0

Tänder: 6+6 saxbett

Ögonlyst

Fontanell: stängd

Ozzy kommer, precis som Cookie, från Björnstigen's Kennel i Kalix. Blev tillfrågad av uppfödaren om jag var intresserad av en hane, men det var jag absolut inte! Hade svurit på att det aldrig skulle in en hane innanför dörrarna men en väninna var sugen på hund och vi pratade ihop oss om att hon skulle ta Ozzy på foder. Jag visste att Ozzy skulle få världens bästa hem hos Carro, men jag visste inte hur biten av rasen och utställning hon skulle bli!

 

När Carro fick hem Ozzy hade hon aldrig ställt ut på en utställning och nu har hon visat Ozzy till CK och även ställt ut hundar för mig när jag inte haft möjlighet. Oändligt tack till Caroline Viterius för att du tar så fantastiskt bra hand om Ozzy och ställer upp på att kuska land och rike runt med mig på hundutställningar.

 

Ozzy är enligt mig en av de snyggaste chokladfärgade korthårshanarna jag sett, och jag är glad att Anna Lena Angeria (Björnstigen's kennel) gav mig förtroendet att köpa in honom i min avel!

Han är mörk och fin i pälsen, välbyggd, rör sig fantastiskt och har mörka vackra ögon. Ofta föler ljusa ögon med färgen, men inte hos denna vackra killen. Han är framåt och trevlig och visar sig alltid i ringen med svansen på topp! Tror bara han kommer bli snyggare med åldern.

 

Ozzy är pappa till D-kullen och ligger även med i våra framtida avelsplaner. Han bor hemma hos Caroline Viterius och eventuella frågor om att låna honom för avel går genom henne. Hör av dig till mig så ska jag vidarebefordra hennes kontaktuppgifter vid intresse.

Kennel Tiny Warriors

Katarina Ellegaard

Mail: kennel@tinywarriors.se

 

0707-348202