Mini

Kennel Tiny Warriors

Uppfödning av lång- & korthårig Chihuahua

samt Japansk spets

Beddi's Sonja

Mini

Reg.nr: S35618/2007

Född: 2007-03-30

Vikt: 2,2 kg

Patella: 0/2

Tänder: 6+6 saxbett

Ögonlyst ua

Fontanell: stängd

 

 

Mini kom in i flocken som nummer två efter Ninja. Vi fick ett tips från tjejen som äger pappan till Mini och blev förälskade i lilla vita Mini. Hon kom in i familjen bara två månader efter Ninja och de hade oändligt mycket glädje av varandra som valpar. Namnet Mini kom av att hon ser ut som en mini-kopia av våra Dogo. Mindre begåvade människor har till och med frågat oss vid prommenader om Mini var valp till de stora...

 

Mini är mamma till kull A och B, och med nuvarande avelsprogram och erfaranhet så hade jag IDAG inte avlat på Mini på grund av hennes Patella-status. Med detta sagt, så har hon fött fram två vackra kullar med underbara hundar och jag ångrar dem inte en sekund! De ger konstant glädje till sina ägare och ingen av dem kommer att använda sina hundar i avel efter vad jag vet. Hanarna jag använde till kullarna var båda nollade i flera led bak.

 

Mini är supermamman och den perfekta nannyn i flocken. Hon fostrar och putsar i lika mängder och ser till att de små sköter sig. Hon har ett hjärta av guld och är mild i lynnet - så länge det inte går för vilt till. Då tittar hennes inre polis fram och hon ser till att styra upp!

Kennel Tiny Warriors

Katarina Ellegaard

Mail: kennel@tinywarriors.se

 

0707-348202