Happy

Kennel Tiny Warriors

Uppfödning av lång- & korthårig Chihuahua

samt Japansk spets

Diamond Amulet Only Chocolate

Happy

Reg.nr: SE47364/2014

Född: 2014-04-30

Vikt: 2,4 kg

Patella: PL 0/0 Veterinär Dragan Panic

Tänder: 6+6 saxbett

Ögonlyst

Fontanell: Stängd

 

Happy är min ryska import som jag har stora förhoppningar för. Första gången jag såg en bild på henne så var jag såld! Det var lite nervöst att ta hem en hund från Ryssland men eftersom min väninna Caroline (som också är Ozzy's matte) förälskade sig i hennes kullbror Ziggy så kändes det lite mindre läskigt. Nu fick vi hem båda valparna samtidigt och visste att de fått resa ihop. Tack till uppfödare Olga Emelina för denna lilla skatt.

 

Happy har den mörkaste chokladfärgen jag någonsin sett och jag tycker hon är otroligt vacker. Då hon inte var så socialiserad när hon kom hit, så har jag tagit det lite lugnt med stora utställningar. Hon har tagit några BIR och BIM men bara i valpklass och inoff. Såg fram emot fler utställningar, men har fått inse att hon inte trivs i stöket på en utställning - och det är helt ok.

 

När jag skriver detta (Okt -16) så har hon precis fått sin första kull (H-kullen) 161010 med en hane och två tikar. Se under Valpar för mer info om hane, valparna och foton. Hon är en underbar mamma.

Kennel Tiny Warriors

Katarina Ellegaard

Mail: kennel@tinywarriors.se

 

0707-348202