Evita

Kennel Tiny Warriors

Uppfödning av lång- & korthårig Chihuahua

samt Japansk spets

Guttamåla's Mi Honung från Gotland

Evita

Reg.nr: S67480/2008

Född: 2008-11-01

Vikt: 2,8 kg

Patella: 0/0

Tänder: 6+6 tångbett

Fontanell: stängd

Evita är en tik som är född till att vara mamma. Lätta valpningar och tvättar och putsar dagarna i ända med oändligt tålamod även när de små börjat få vassa valptånder. Hon är mild och underbart mjuk i sitt temperament men fortfarande en tjej med fart och fläkt.

 

Hon kom hem till oss som vuxen och det var inte meningen att vi skulle ha henne alls. Åkte med en vän för att titta på Vilja och fick med mig Evita också hem på prov. Det tog inte många dagar innan hon hade krupit in i våra hjärtan och här har hon stannat! Tack Carina (kennel Guttamålas) för att vi fick förtroendet att köpa Vilja och Evita.

 

När vi fick hem Evita var hon en blyg tjej som gärna gick undan med svansen mellan benen, men bara efter ett par dagar var det beteendet som bortblåst och hon springer alltid runt med svansen på topp. En underbart söt sak som hon gör, och som även några av hennes valpar gör, är att hon ler! När man pratar med henne och hon är glad så visar hon alla tänderna i ett stort leende!

 

Evita är mamma till kull C och D. Hon hade tidigare fått en kull hon Guttamålas. Hon har nu gått i pension och ska inte ha fler kullar och lever perfekt pensionärsliv hos mina föräldrar och blir precis så vansinnigt bortskämd som hon förtjänar att bli! Dixie (Tiny Warriors Crazy Caroline D) från C-kullen bor kvar hos oss.

Kennel Tiny Warriors

Katarina Ellegaard

Mail: kennel@tinywarriors.se

 

0707-348202