Dixie

Kennel Tiny Warriors

Uppfödning av lång- & korthårig Chihuahua

samt Japansk spets

Tiny Warriors Crazy Caroline D

Dixie

Reg.nr: SE41521/2013

Född: 2013-06-09

Vikt: 2,4

Patella: 0/0

Tänder: 6+6 saxbett

Ögonlyst ej kollad än

Fontanell: lite öppen

Dixie är den första egenuppfödda hunden som bor kvar i kenneln. Hon är efter Evita och Dior.

 

Vi hoppades kunna ha kul på utställningar med denna härliga tjej och få vackra avkommor. Hon är ställd som Junior på MyDog och i Stockholm och kommer att ställas lite i sommar. Vi har ingen brådska att få ut henne officiellt i ringarna utan vill se hur hon utvecklas i lugn och ro först. Som det är i nuläget så gillar hon inte utställningsmiljön alls och då får det vara så...

 

Dixie är en härlig tjej, som lika gärna busar, som ligger utslagen i knät och myser. Hela C-kullen var väldigt jämna i utseende och temperament och behöll även fram till nyligen en kullbror (Tiny Warriors Color me happy/Hurgo) - men iom att pappa Dior fanns i kenneln så bestämde vi oss för att låta honom flytta hem till Josephin Winblad där han mår som en prins!

 

Precis som sin mamma så ler Dixie när hon blir glad och hon är alltid full i bus.

Det ska bli spännande att se hur vi kan jobba vidare på hennes spännande Picasso-linjer. Planer finns redan men vi får se hur hon utvecklar sig i framtiden!

Tack till Titti och Martina Zandelin (kennel Chizans) för att ni lät mig låna in Dior (inte min vid parningstillfället) så att jag kunde få fram denna underbara tjej!

Kennel Tiny Warriors

Katarina Ellegaard

Mail: kennel@tinywarriors.se

 

0707-348202