Dior

Kennel Tiny Warriors

Uppfödning av lång- & korthårig Chihuahua

samt Japansk spets

Picasso's DK Diamond by Amore

Dior

 

Reg.nr: SE57677/2010

Född: 2009-03-29 i Kanada

Vikt: 1,8 kg

Patella: 0/0

Tänder: 6+6 saxbett som utvecklats till tångbett

PRA: ua

Fontanell: öppen

 

Dior föddes i Kanada hos Kennel Picasso och Karin & Cherryl Daehn. Han importerades till Danmark och blev hos dåvarande ägare Jeanette Danmarks vinstrikaste chi-valp 2009. Han kommer från fantastiska linjer och jag är evigt tacksam mot Titti & Martina Zandelin på Kennel Chizans och Susanna Dahlgren för att han fick bli min.

Hans pappa är US CH, CAN CH Picasso's That's Amore (far till 23 champions hittils) och hans mamma heter Mina's Diamond Debutante.

 

Dior har en fantastisk mentalitet och är en av de knäppaste (sagt med kärlek) chihuahuaor jag haft glädjen att spirnga på Han är mer människa än hund - och skulle varit ganska exentrisk som människa också.

Han är underbar med vår dotter och älskar när vi har valpar i huset. Han fostrar och tvättar dem som en hönsmamma. Han är en underbar avelshane men till vår sorg så har han en brännskada som gör att han inte längre kan ställas ut.

Dior är tillgänglig för avel för lämpliga tikar men vi kommer använda honom väldigt sparsamt då linjerna är så pass unika här i Sverige. Han bor i Danmark hos min familj och har det underbart som ensamhund!

 

Dior är pappa till C-kullen (som Dixie är från) och F-kullen.

 

Kennel Tiny Warriors

Katarina Ellegaard

Mail: kennel@tinywarriors.se

 

0707-348202